Status fra SLAGMAUR

Status fra SLAGMAUR

Samtidig som Norges mest omdiskuterte black metal band Slagmaur, mottar strålende kritikker for sin debutskive "Svin" i innland og utland, er nå General Gribbsphiiser og hans disipler ferdig med sitt arbeid i Maurgråtta Studio på bandets neste opus.

Slagmaur_del2.jpg

Denne gangen har ligaen tatt i bruk klassiske instrumenter i djevelens komposisjoner og dette er ment for å være oppfølgeren til bandets andre demo "Skrekk". Verket er døpt "Skrekk Lich Kunstler" og vil være ute blant gribbene når snøen faller.

Bandet har enda ikke avgjort hvilket selskap som skal lansere det svarte opus, men vi (Nekk Brekk Productions) lover mørke vil nå alle som en for det som definitivt vil stå som en bauta for det mørkeste kapittelet innen Norsk svart metal 2007

Følg med på Slagmaur.com