SNAKES IN SOUTHERN FLAMES – Oslo – Oslo, Club Maiden

SNAKES IN SOUTHERN FLAMES – Oslo – Oslo, Club Maiden

Denne torsdagskvelden var det duket for litt hardspikka Rock fra scena på Club Maiden. Oslobandet Snakes in Southern Flames hadde med seg Drammensbandet Wartex, og allerede fra plakaten kunne man vite at dette kom til å bli hardt. Wartex, som var først ut, spiller en tung og groovy form for rock, og det er veldig lett å like. Enda lettere blir det etter et par pils, dette er musikk som får kroppen i sving! Og det skulle gutta prøve seg på i kveld også, til tross for at det var torsdag. Dette var Wartex sin første gig i Oslo, etter å ha holdt seg i Drammensområdet i lang tid. Uheldigvis var det ikke akkurat hele byen som fikk med seg dette, eventuelt gadd å dra ut på en torsdag. Få fremmøtte i starten, men det tok seg litt opp etter hvert. Livet var så som så, men dette var jo en tidlig torsdag, så man kan vel skylde på det. Lyden var ganske gruffen foran scenen på denne konserten, men bakover i lokalet var den ganske bra. Wartex leverte fra seg kjære klassikere som Drink.Fuck.Drive, Fuck This World og I’ll be Waiting. For å nevne noen. Musikken kan sjekkes ut på Myspace, hvor de har lagt ut hele demoen som tidligere har blitt sluppet. Men frykt ikke, for et par uker siden var bandet i studio, og en fullengder er på vei. Det må nevnes at Wartex er et band det absolutt er verdt å få med seg live. Fullt av energi, og bra trøkk musikkmessig. Rock’n Roll!

_MG_2440.jpgEtter i overkant av en god halvtime, og en liten pause, var det tid for Snakes in Southern Flames. Langt flere hadde funnet fram til lokalene ved Stortinget innen denne tid, og det er tydelig at Snakes har en stor lokal fanskare. Bandet oppstod for omtrent et år siden, og har ikke vært aktive på livefronten mer enn et par måneder. Men de gjør det bra! Dette var bandets fjerde konsert, og de leverte nok en gang den skitne framførelsen man er vant til å se. Siden mange flere hadde tatt turen innom, og sikkert fordi det begynte å bli sent, hadde livet steget betraktelig blant publikum. Snakes spilte gjennom demoen de har snekra sammen, og vi fikk den dosen whiskymetal de lover. Visjonen går utelukkende på å drikke whiskey – og rocke løs. Ikke rart det låter som Pantera m.a.o. vel, ikke helt som Pantera, men man kan tydelig høre hvor den musikalske inspirasjonen kommer fra. Flott levert av Snakes, flott levert av Wartex, flott kveld!