AT ALL COST – Circle Of Demons

AT ALL COST – Circle Of Demons

At All Cost kommer fra Texas og har klart å lage et album som bare er ufattelig irriterende. Musikken høres for meg ut som en blanding av nu-metal, metal core og thrash krydret med en enormt irriterende robot-lignende clean vokal som er så jævlig at den ødelegger alt som kunne vært bra her. Tro det eller ei, men denne vokalen minner ganske så mye om det talentløse svenske "bandet" Basshunter så da skjønner dere kanskje hvorfor jeg er så negativ til skiva? Nå er ikke musikken spesielt bra heller, men med litt velvilje må jeg innrømme at det finnes enkelte småfriske riff og tilnærminger til gode låter her, men alt i alt er dette fryktelig uinteressant. Til tider minner musikken om nyere In Flames, men mens In Flames vet hva de driver med så tryner At All Cost fullstendig, nei jeg gidder ikke bruke mer tid på dette. Alle kvaliteter som eventuelt måtte finnes på denne skiva drukner fullstendig så snart den grusomme clean vokalen kommer inn. Styr unna!