PARLAMENTARISK SODOMI – Demo 2007

PARLAMENTARISK SODOMI – Demo 2007

  • Rating: Demo / 6

Ny demo fra Parlamentarisk Sodomi er ute og selvfølgelig måtte jeg skaffe meg et eksemplar fortere enn fort og ny demo dukket opp i postkassa noen dager etter at denne ble etterspurt. Denne nye demoen inneholder 7 nye låter og i tillegg har Papirmøllen funnet det for godt å legge ved alle låtene fra den makaløse Demo 2006 også. 2 Parlamentarisk Sodomi demoer på 1 CD; julaften og valgnatt på samme dag, og det uten at alkoholforbudet ble overholdt.

Jeg var litt spent på hvordan denne demoen ville være, for etter den forrykende Demo 2006, satt det et lite forventningspress på Papirmøllen og hans kreasjoner i Parlamentarisk Sodomi. Spenningen var stor for hvilke politikere som fikk passet sitt påskrevet denne gangen og hva andre emner han tok tak i med litt analhumor og kvestelse på høyt plan. I tillegg var jo spenningen stor om musikken holdt samme standard som på den første demoen.

For å ta det første først og først er det først og fremst er det mange politikere som får gjennomgå også denne gangen. Ingen politikere nevnt, ingen politikere minnes.

Musikken, her er det litt forandring siden sist. Ikke det at det er så fryktelig forskjellige, men det er mer dybde og det tar litt lengre tid før låtene setter seg. Ikke mye, men det er nå noe. Det er fortsatt sinnsykt fett, heftig og rockefotvanedannende. Riffene er en smule mer raffinerte, mens tekstene er hakket hvassere enn sist og mye mer geniale enn noe av det de bedritne politikerne som nevnes i tekstene noen gang har klart i si.

Alle tekstene er å finne i den provisoriske bookleten, også på engelsk denne gangen. En artig vri fra Papirmøllen. Papirmøllen er min venn, dog jeg har aldri møtt ham…..tror jeg.

Parlamentarisk Sodomi har slått fra seg liveplanene, men håper dette kan bli en realitet en gang, for dette ser jeg for meg blir en heftig konsert. Lars, Kristin, Erna og Jens med venner bør ikke komme på denne eventuelle konserten.