HAEMORRHAGE – Haematology

HAEMORRHAGE – Haematology

At gode gamle Carcass var et fantastisk band, er vel de fleste med sans for death metal og grindcore enige i. Men dersom mindre begavede individer prøver så hardt de kan og etterligne de gamle mestere, er det ingen garanti for at resultatet blir like genialt. I likhet med tusenvis av andre band sliter spanske Haemorrhage med en alvorlig Carcass fetisj, og selv om de ikke tilhører det verste jeg har hørt av Carcass rip-off, blir aldri musikken deres interessant.

På ”Haematology” finner vi alt materiale som Haemorrhage har gitt ut i singel format. Hele 34 låter rekker jeg å lide meg igjennom før torturen tar slutt, og det beste med denne utgivelsen er akkurat det øyeblikket den tar slutt. Det finnes nemlig ingen gode låter på denne utgivelsen, samtidig er det heller ikke elendig, det er bare så plagsomt middelmådig.

Spanjolene burde heller lansert ”haematology” som en reseptfri sovemedisin, det hadde garantert blitt en suksess.

Liker du Haemorrhage fra før, faller vel ”haematology” også i smak. For min del holder det med Carcass, de var tross alt ca tusen ganger bedre.