DEAD MEADOW – Howls From The Hills

DEAD MEADOW – Howls From The Hills

Neineinei! Hva faen er dette for noe svada?!? Dette har null og niks på denne sida å gjøre, spør du meg. Dead Meadow fremfører en slags prog'ete form for blues. Og ja, du rettet riktig, dette er grusomt kjedelig. Faktisk er dette så kjedelig at jeg kårer dette til årets mest bedritne skive hittil.

Ingenting på denne skiva er verdt å skrive hjem om. KJEDELIG er faktisk det ordet som dukker opp oftest her hvor jeg sitter. Vokalen er sur og kjedelig, riffene er treige og kjedelige, melodilinjene er inni hampen kjedelige og når man kanskje skulle tro at rytmeseksjonen kunne føre til noe, SÅ ER DET FAEN SKJÆRE MEG LIKE KJEDELIG HER OGSÅ! Uff, dette er bortkastet tid jeg aldri vil få igjen.

Hvis det finnes musikk å myrde til, så tror jeg Dead Meadow er et sikkerstikk. Bare for å kunne bryte ut av monotonien liksom…