TURBONEGRO – Trondheim – Trondheim, Rosendal Scene

TURBONEGRO – Trondheim – Trondheim, Rosendal Scene

La oss starte med slutten; da Turbonegro gikk av scenen, lyset kom på og folket begynte å forlate lokalet sto jeg igjen med en følelse av tomhet. Det var noe som hadde manglet hele kvelden uten at jeg kunne sette fingeren på det.
Etter å ha sovet på det kom svaret til meg, jeg savnet deathpunk! Turbonegro anno 2007 er så polert at de like godt kan kategoriseres som et pop band.
For hvert album blir låtene litt mer kommersielle, glatte og salgbare for å tekkes flere kjøpere mens de prøver å ikke skyve vekk for mange gamle fans. Resultatet er at Turbonegro fremstår som tannløse.
De siste fem årene har de bygd opp en stor og populær back-k2c880aca3c69c7f14009bbb6710a660c.jpgatalog å hente låter fra, så når de er ute på veien for å promotere nytt materiale blir mange av de eldre slagerne skjøvet ut i kulden. Jeg savnet mange av låtene de spilte live før, men skjønner jo at de må promotere den kommende skiven, og låtene fra den fungerte greit live. Det som irriterer meg er at selv om at den hardbarkede fansen møter opp timer før konserten og står fremst og synger I Got Errection så blir ikke låten spilt i det hele tatt. Hva er problemet? Det er den låten de flest vil høre! Selv om Lemmy er møkka lei Ace Of Spades viser han fansen respekt ved fortsatt å spille den på 99% av konsertene til Motörhead. En annen ting er at du skal være en stor sadist for å montere to svære strobelys fremst på scenen, foran monitorene og i øyehøyden til publikum! Tusen takk til geniet som kom på den lure idèen!
Turbonegro fremsto rett og slett som tamme kopier av seg selv på scenen. De hadde lite energi og Hanks småprat var ikke i nærheten av gullkornene han har levert tidligere. Det som reddet denne konserten var at Turbonegro består av flinke musikere som fremfører nærmest klokkerent og at de har mange gode låter å by på som engasjerer et sultent publikum som kan alle låtene fra før.
Likevel mener jeg at Turbojugend fortjener bedre enn dette!
Jeg håper og tror at Turbonegro kommer til å imponere meg, slik de har gjort noen ganger før, når de kommer til Hell i sommer.  Rosendal Scene er en konsertscene som desverre er alt for sjelden i bruk, men denne kvelden var veldig god reklame for denne sjarmerende salen. Takk for fin og proff gjennomføring av denne kvelden.
692376ed69fca6f02c625024f1a0be03.jpg
De fremførte:

We’re Gonna Drop The Atom Bomb
Deathtime
Back To Dungaree High
All My Friends Are Dead
Sell Your Body (To The Night)
Rendezvous With Anus
Wasted Again
Prince Of The Rodeo
Sailor Man
960bc96433e43f95b5aa87c772d73ce9.jpg
Do You Do You Dig Destruction
 Welcome To The Garbage Dump
Fuck The World (F.T.W.)
Selfdestructo Bust
    —
Get It On
Denim Demon
Ride With Us
    —
The Age Of Pamparius
High On The Crime