Ukas program på Last Train

Ukas program på Last Train

LAST TRAIN – konserter

TIRS 1/5 GRADY (USA) 70,-
Grady består av to canadiere og en amerikaner som stort sett oppholder seg i Austin, Texas. De kaller musikken sin delta metal, men sannheten er nok et sted nærmere tradisjonell sørstatsrock blanda med fresk rock’n’roll. Bandet er nesten som en date mellom Lynyrd Skynyrd og Eagles Of Death Metal. Dersom du har sans for rock med cowboyhatt, kan det også være greit å vite at Billy Gibbons fra ZZ Top er blant deres fans.
www.shadygrady.net

TORS 3/5 M.O.T.O. (USA) 70,-
M.O.T.O. (Masters Of The Obvious) fra Chicago har vært aktive siden tidlig 80-tall og har gitt ut en rekke skiver, singler og kassetter med fengende rock’n’roll. Bandleder Paul Caporino har vært igjennom poppunk, garasjerock og beslektede stilarter mens medlemmer har kommet og gått. Foreløpig siste utgivelse har fått den passende tittelen Raw Power og kom ut i 2005.
www.indiepages.com/moto

Kommende konserter
TORS 10/5 KENNETH ISHAK 60,-
TORS 24/5 MARCH BROWN 50,-
TORS 7/6 THE 99TH FLOOR tba
ONS 20/6 JAY REATARD (USA) 70,-
TORS 12/7 SEVEN tba
SØN 22/7 NEW BOMB TURKS (USA) 120,-
TORS 26/7 THE GOO MEN tba

www.lasttrain.no