Heftig uke på Garage

Heftig uke på Garage

Søndag 29 april  Gratis

KONSERT MED MUSIKERUTDANNINGEN PÅ NISS

fem band og en vokalgruppe fra Musikerutdanningen på NISS spiller nye, egenproduserte låter. Artister fra Musikerutdanningen har vunnet Urørt på P3 hele 6 ganger i vår. Velkommen til å høre nye talenter fra et spennende musikkmiljø! Gratis inngang. www.niss.no  

 

 

Mandag 30 april  Gratis

backyard logo 1 small.jpg 

Som alltid siste mandagen i måneden presenterer Garage 3 u-signa, up and coming band.

CHARLOTTE & THE CO STARS

WANT

WHEN DOES THE MUSIC START?

Mere info på www.garage.no

 

 

 

Tirsdag 1 mai   80kr

LA MINOR(RUSSLAND)

EN GJENG RUSSERE KOMMER HELT TIL GARAGE Å SPILLER OPP TIL DANS MED EN CRAZY VARM VODKA MIX AV FOLK, POLKA OG PUNK. DETTE BLIR GARANTERT NOE DU HVERKEN HAR SETT ELLER HØRT FØR. Russiske band er mer enn bare sagnomsuste bandet Spitfire. La Minor er et strålende eksempel på at russerne kan mer enn bare ren folkemusikk. Hvor ofte spiller slike kurositeter her på berget? En unik sjanse til å bli kjent med hva som skjer musikalsk over russer-grensen. Etter konserten fortsetter festen på spasibar med hyggelige priser og Russisk DJ.

www.myspace.com/laminor

 

la-minor small.jpg  

 

 

 

Onsdag 2 mai    150kr

JUST JACK(UK)

Garage drar som kjent ikke inn hip-hop i lokalet. Men Just Jack er så bra at det ville vært en skam å overse en så genuin og fabelaktig bra artist. Just Jack er for tiden navnet alle snakker om i England og topper alle lister med sitt nye album ”Overtones” og sigelen "starz in their eyes" er å høre på radio og på div video kanaler. Enten det er hos hip hoppere eller rockere er Just Jack blitt tatt i mot med musikalsk kjærlighet. Kom å se han her på Garage før han spiller for utsolgt Rockefeller neste år. justjackbig.jpg  

 

 

 

Fredag 4 mai    80kr

THE FUEL + MOTOWN TORPEDOS

Trønder-rocken vil ingen ende ta. Halve landet går rundt med The Fuels radio-låt ”City Lights” surrende i bakhodet. Med velvillig grunn er den listet på P3. Du skal lete lenge under gresstustene for å finne en mer fengende norsk rocke-slager. Melodien ”Earth and Metal” ligger ikke langt etter.Bandet startet karrieren på et nedlagt smelteverk i Trondheim i 2006! Kara er selvberget, de både skriver alt, spiller alt og selvsagt – produserer alt.

www.myspace.com/thefuelrock    

 

 

 

Lørdag 5 mai    60kr

SALLY SUICIDE + MARIBEL & DJ ÅDNE (120 DAYS)

Smells like addiction 7" release party.

Med låta “Sounds as Addiction” har Sally Suicide blitt poppis på Nrk Urørts sider. Det skulle da bare mangle. Ingen har vel glemt Sally Suicides ”Miss Lonelyheart” eller nykommeren ”Thing for irony”. Så dårlig kortidshukommelse finnes nemlig ikke…

www.myspace.com/sallysuicide

 

sally_suicide.jpg

 

 

 

Søndag 6 mai    90kr

GOLDRUSH (UK) + JE SUIS ANIMAL

Britisk indie som har som motto «å ikke bli et døvt maskineri». Englesk indie har en lang historie. Goldrush har utviklet sjangeren til å bli…jah..reine gullgruven. For Goldrush er så mye mer enn alernativ reprise.
 
Psychedelisk pop-indie som oser av sex og hypnose. Engelske/norske Je suis animal høres ut som My Bloody Valentine, Joy Division, Jefferson Airplane og Stereolab som fester sammen i baksetet på en skranglete E-serie Ford.
goldrush big.jpg
 
 
 
 
Mandag 7 mai          100kr

ELECTROCUTE(US) + SOVIAC(S)

Bandet er virkelig elektrisk og vanvittig dansbart. Kvinnelig vokalist med stemme som en japansk X-Girl! Electrocute er girrrrlpower fra L.A som ruler dansegolvet med psychedelisk punk-elektro. Plateaktuelle med ”Are You a Woman or a Wimp?”
 
electrocute small.jpg