VALENTOURETTES speller Jokke

VALENTOURETTES speller Jokke


Rockefeller fredag 4. mai 2007

VALENTOURETTES

Speller Jokke


Jokkes to gamle backingband, Valentinerne og Tourettes, spiller opp til fest med gode gamle Jokke-låter. Dette blir første Rockefeller-konsert med den nye vokalisten, Tarjei Foshaug fra Trashcan Darlings.


+ Support


Valentourettes har gjort stor suksess og solgt ut Rockefeller flere ganger de siste årene. Supergruppa har med stort hell blåst nytt liv i Jokkes udødelige rockesanger og enestående hverdagspoesi. Han etterlot seg noe av det beste og viktigste både tekst og musikkmessig innen norsk rock på 80- og 90-tallet, noe som Valentourettes vil minne og la leve i beste ånd. Bandet består av Petter Pogo, Petter Baarli og Runar "Kula" Johannesen, en sammensetting av avdøde Joachim "Jokke" Nielsen sine backingband, og med Tarjei Foshaug på vokal.

Valentourettes kom sammen etter etterspørsel fra fansen og med støtte fra familien Nielsen. På Valentouretteskonsert får publikum muligheten til å synge og skåle med på låter som "Gutta", "Hvis Jeg Var Deg", "To Fulle Menn", "Sola Skinner" og andre udødlige Jokkeklassikere til allsang og jubel i beste Jokkestil. Nærmere Jokke enn det her kommer man ikke i levende live.

 

Valentourettes kommer til å dra på litt ekstra denne kvelden med blåsere på noen låter. Supportbandet er en overraskelse, men vi kan avsløre så mye som at bandet er valgt ut av Valentourettes spesielt for denne anledningen. Det dreier seg om et fantastisk liveband som albumdebuterer i disse dager, og som det knyttes store forventninger til.

 

Jokkes låter lever i beste velgående, og aldri har vel interessen vært større. Landet rundt meldes det om utsolgte konserter med Valentourettes, og som vanlig når Jokkes slagerparade fremføres vil stemningen garantert nå kokepunktet på Rockefeller fredag 4. mai!

www.valentourettes.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 225,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.