DEBAUCHERY – Back In Blood

DEBAUCHERY – Back In Blood

Huff.
Denne tyske partymusikken er vanskelig å ta seriøst. Bare det å ha med en bonus-cd fylt med sju covere er litt i overkant av hva man kan lytte til. Coverene er av band som Beatles, Manowar, Genesis, Rammstein, Judas Priest med flere og man kan ikke annet enn å le av disse versonene. Desverre er det ikke mye annet å gjøre av hovedskiva heller. Jeg klarer bare ikke å ta dette seriøst. Hvordan Rock Hard magazine fra Tyskland klarte å beskrive Debaucherys forrige fullengder som Tysklands beste dømetallskive i 2006 vil jeg aldri kunne forstå. Kanskje er det noe galt med meg? 11 liktlydende låter med resirkulerte riff og alkoholstinkende, pubertile tekster klarer jeg å leve livet mitt uten å måtte utsettes for igjen. Hele albumet er som en evig lang cover av AC/DC, (som om de ikke klarer den jobben bra nok selv) og vil jeg blande rock 'n' roll med dømetal setter jeg mye heller på Entombed!