UKJENTFESTIVALEN feirer 1 år

UKJENTFESTIVALEN feirer 1 år

Ukjentfestivalen feier ett årsjubileum 25. og 26. mai 2007

 

Den 25. og 26. mai feirer Ukjentfestivalen sitt ettårs jubileum på utestedet Amplifier Rockbar i Oslo.

Jubileet vil bli markert over to dager på stedet hvor festivalen startet, nemlig Amplifier Rockbar.

Her vil dere få oppleve morgendagens stjerner, og første dagen den 25. mai har vi invitert tilbake band som har vært med i Oslo, Trondheim og Kristiansand. Dette vil være en maratonkveld hvor dere vil få oppleve mye god og variert musikk.

Dagen etterpå inviteres helt nye ukjente band, samt noen av de tidligere.

Mer info kommer så fort bandene er booket.

 

Litt om historien vår:

Ukjentfestivalen har tidligere blitt arrangert i byer som Oslo, Trondheim og Haugesund, og nylig Kristiansand og festivalen er godt i gang med arbeidet med å etablere seg som en seriøs aktør i musikknorge, med base i Oslo, men med et nettverk som gjør at de hele tiden har oversikt over hva som skjer i undergrunnsmiljøet i de forskjellige byene i Norge.

 

Staben i Ukjentfestivalen har allerede god oversikt over aktører i musikkmiljøet i byene vi besøker, men oppfordrer artister som er interessert i å spille på festivalen til å stikke innom festivalens hjemmesider, www.ukjentfestivalen.no, og melde seg på. Dette gjelder også aktører som ikke er artister, men som likevel kan være interessert i å hjelpe til med å gi musikkmiljøet i Oslo et løft.