WEDNESDAY 13 – Fang Bang

WEDNESDAY 13 – Fang Bang

Joseph Poole, eller Wednesday 13 som han kaller seg er kanskje mest kjent som frontmann i Murderdolls, men han har også rukket å gi ut to album med sitt eget band Wednesday 13. Dette er ikke akkurat min sjanger så både Murderdolls skivene og den forrige til Wednesday 13 har gått meg hus forbi. Imidlertid fikk jeg med meg deler av Murderdolls sin konsert på Roskilde i 2003, og jeg mener å huske at det låt ganske så friskt.

Musikken på Fang Bang høres for meg ut som en blanding av rock’n roll, pønk og glamrock. Til tider svinger det bra av dette her og låter som ”My Home Sweet Homicide”, ”Faith In The Devil”, ”Happily Ever Cadaver”, ”Curse Of Me” og ”Buried With Children” er riktig så friske med bra driv og veldig fengende refrenger. Albumet er imidlertid noe ujevnt så andre ganger låter det bare påtatt og pinlig. Nå skal uansett ikke denne musikken tas spesielt seriøst, men med strofer som for eksempel ”He loves to rock out with his cock hanging out…” blir det til tider litt for teit for min del. Variasjonen er heller ikke på topp og bandet kunne med fordel ha droppet de mest typiske high-school-film refrengene.

Som helhet er nok ikke Fang Bang mer enn middelmådig, men som sagt så finnes det en del tøft her likevel.