BATTERED & DEAD TROOPER på Garage Oslo

BATTERED & DEAD TROOPER på Garage Oslo

BATTERED + DEAD TROOPER

GARAGE – OSLO
Torsdag 26. april 2007
Kr 90,-

Thrash-metal er aldri å forakte. Spesielt siden vi nå troner øverst på den metalliske (gull) – pallen. Battered må snart få tildelt medalje, asap!

Battered har nylig utgitt sitt debutalbum med samme tittel på labelen Tabu Recordings. Endelig slipper vi å grave i platesjappenes hyller for å finne ruger- thrash-metal. "Oblivion Awaits","New Lament", "Industrial Killing" og "Parasight" er hardtslående lyrikk som kan gi indre blødninger. Battered er thrash-metal i form av sub- heavy metal med genuine fraser fra både sytti-og åtti-tallet. Med andre ord ekstrem-metal identifisert av high speed og deilig aggresjon. Batteriet har rytmiske punk hard-core elementer for "sinte" trommeslagere som slår skinn i fillebiter. Bandet er en absolutt crossover hvor banging er obligatorisk.
Battered består pr. dato av : Siggy Olaisen – Vokal , Frode Glesnes – Gitar & Backing Vokal , Aksel Herløe – gitar, Ole Moldesæther – Bass, Gerhard Storesund- Trommer.
Kikk ekstra godt under senga etter denne konserten. Det kan hende det er et to-hodet monster der…

www.myspace.com/battered

Support:
Dead Trooper

Udødelig progressiv thrash. Grotesk audio-smerte. Noen stikkord som gir en assosiasjon til Dead Trooper. De er et blodtørst metal-band i stjerneklassen som har spilt med Stonegard.
"Thirsty and Envy" er en av låtene fra "The Spiritual Funeral" EP-en som du kan smughøre på (sørg for at mor ikke er i nærheten) på www.metalsampler.com .
Sjekk klesskapet når du kommer hjem. Det kan hende det er et to-hodet monster der også…

Offisiell hjemmeside:

www.deadtrooper.com