UPRISE – Uprise

UPRISE – Uprise

Tjohei, her går det unna! Tsjekkiske Uprise spiller grindcore av den kjappere varianten, basert på band som Terrorizer og eldre Napalm Death. Men i motsetning til de nevnte banda så klarer ikke Uprise å komme opp med noe som er i nærheten av originalt. Det finnes ikke et eneste minneverdig riff eller låt her, kun rett fram øs-pøs. De presterer dessuten å ødelegge veldig mye for seg selv med å ta med en forferdelig form for punkvokal/hardcorevokal innimellom. Hva faen er så galt med den gode growlevokalen de i hovedsak benytter seg av da? Sånt som dette irriterer meg. Stygt cover og stygg booklet har de også, men produksjonen er ikke så aller verst dog. Skiva har i det store og hele 8 låter, og klokker inn på 15 minutter. Inn det ene øret og ut det andre altså. Neste!