SOON TO BE FORGOTTEN – Kill The Band

SOON TO BE FORGOTTEN – Kill The Band

  • Rating: Demo / 6

Etter forrige demo fra STBF så var jeg sulten på mer. Bandet hadde heldigvis ingen planer om å la meg vente og ny demo er allerede og endelig ute. Som sist er det tre låter å finne på demoen og denne gangen heller bandet mer mot thrash enn den svenskinspirerte dødsthrash`n vi fikk sist. Så, er jeg imponert over Kill The Band!?

De har tatt vare på noe av melodiøsiteten sin, men det virker haket mer aggressivt denne gangen. Faktisk virker de ganske så sinte. Siden et bare er tre låter tar jeg låt for låt.

Saving Myself From Me er først ut og den åpnr da meodiøst den. Litt Göteborg-metal over starten, men etter hvert blir det mer hissgihet over sakene. Det låter velspilt, lyden er ikke noe å klage på og også vokalen høres bra ut! Tempoet er godt variert, det går både fort og roe ned. Det virker  det hele tatt som om bandet har jobbet godt med denne låten og jeg trives når den snurrer. Thrash!

Knuckle Up er neste ut. Først og fremst vil jeg takke for introen. Alt fra Reservoir Dogs er godt  høre på. Men, musikken i fokus. Den fortsetter egentlig det forrige låt slapp. Denne er litt mer groovy med sitt treg og tunge midtparti, sikkert et parti som blir bra live dette tenker jeg! Låten er egentlig ganske lang,men jeg føler ikke at dette har gått utover kvaliteten på låta. Den et godt driv over seg og også denne liker jeg.

Sist ut er tittellåten og dette er tempo fra starten av. Hissig og aggressiv thrash som jeg egentlig ikke finner noe å utsette på. Kult gitarspill å spore og også denne inneholder en del groove. Tøff låt også dette.

Så, for å svare på spørsmålet i ingressen: Jo, Kill The Band! Er blitt slik jeg håpet og i så måte har Soon To Be Forotten innfridd. Det låter tøffere, røffere, mer skittent og abolutt bedre på denne demoen. Så, nå venter jeg bare spent på neste slipp. En demo til å tenker jeg at bandet kanskje kan snuse på en platekontrakt.