REIGN IN BLOOD – …End All Spiritual Sacred Lies EP

REIGN IN BLOOD – …End All Spiritual Sacred Lies EP

Småtøft navn igrunn, Reign In Blood. Men et tøft navn er ikke alltid ensbetydende med kvalitet, og nå er det heller ikke så altfor tøft å ta navnet sitt fra tidenes tøffeste albumtittel heller da. Musikken er heller ikke av det tøffeste slaget som er å oppdrive. Bandet fremfører en form for rocka midtempo blackmetal med en skrikende vokal som det er brukt en del effekter på. Ikke et eneste riff her er originalt (etter det jeg hører), og det er for det meste rett frem hele veien. Faktisk hadde jeg så store problemer med å høre på skiva pga at interessen min ble skrudd av etter kun noen minutter, at jeg brukte unormalt lang tid på å skrive ned disse enkle ord. Merk at det er kun fire låter og en total spilletid på litt over 18 minutter. Og mer er det vel ikke å si.