MICHAEL HARRIS – Orchestrate

MICHAEL HARRIS – Orchestrate

Michael Harris er nok et eksempel på de mange superbe gitarister Lion Music etter hvert har fått i stallen sin. Født inn i en musikalsk familie fikk Harris tidlige jazzinfluenser fra sin far og påvirkning fra klassisk musikk fra sin mor. For de som ikke er kjent med Harris sine instrumentale soloskiver, har han også gjort seg bemerket gjennom bandene Arch Rival og Surgeon.

”Orchestrate” er som tittelen indikerer et prosjekt der neoklassisk møter hard rock. Harris sin bakgrunn kommer virkelig til sin rett på denne ambisiøse utgivelsen. Selv om den orkestrale delen er spilt av Harris selv på keyboard, har han lagt så mye tid og hensyn til detaljer inn i prosjektet at jeg føler det er svært vellykket. Selvsagt kan ingenting måle seg med et virkelig orkester. Jeg vil vel si at plata passer best til kjørerturer på motorveien. Derfor er utgivelsen i november litt feil for oss som bor i nord. Du kan nok gjøre mange dummere valg enn å la Orchestrate være soundtrack for vårens første langtur på fire hjul.