FLOGGING MOLLY – Drunken Lullabies

FLOGGING MOLLY – Drunken Lullabies

Irsk-Amerikanske FLOGGING MOLLY's andre album er nok et mesterverk, og er faktisk en smule annerledes enn bandets debut, "Swagger".

Bandet viser på "Drunken Lullabies" en viss utvikling, låtene er mer velskrevne og komplekse, selvom det uten tvil fortsatt er FLOGGING MOLLY. Som vanlig er det mye variasjon, og låter som "The Killburn High Road", "Another Bag of Bricks" og tear-jerker'n "The Son Never Shines (On Closed Doors)" kunne neppe vært lengre fra hverandre. Feelingen og energien smitter fort, og du blir aldri helt den samme etter å ha hørt denne skiva.

Som alltid er det mye Irske influenser å høre her, blandet med en smule PunkRock & Roll, men de har også finnet plass til mer Østlige elementer, som i "Another Bag of Bricks".

Denne skiva er så gjennomført herlig at jeg får lyst til å skrike ut! ÆÆÆÆÆÆÆHHHHH!!!

Dave King's tekster varier fra alt fra krig og elendighet (tittellåta) til eget liv og egne erfaringer (The Killburn High Road), og det skinner godt igjennom. Aldri har jeg hørt et så atuentisk og sjelfylt band!