INTENSE – As Our Army Grows

INTENSE – As Our Army Grows

Intense er fra England, og As Our Army Grows er bandets andre fullengder siden oppstarten i 1991. Den forrige skiva kom i 2004, så hva bandet har drevet med mellom 1991 og 2004 må gudene vite.

Intense spiller småtung power metal som stort sett går i mid-tempo og er egentlig alt annet enn intens. Så veldig spennende er egentlig ikke dette. Jeg sliter med å skille låtene fra hverandre og med unntak av ”Mirror Shroud” er det egentlig ingen låter som frister til gjenhør. Musikken er ikke dårlig, bare kjedelig og uengasjerende. Låtene mangler elementer som fanger oppmerksomheten min og jeg klarer ikke å være annet enn likegyldig til denne skiva. Produksjonen er bra, det instrumentale likeså, men jeg er ikke spesielt imponert over vokalist Sean Hetherington. Han synger for så vidt greit nok, men han har et relativt smalt register og varierer heller lite, og da går jeg fort lei.

Tja, hva mer er det å si? Ingen direkte dårlige låter, men med unntak av ”Mirror Shroud” så er det heller ingen spesielt gode låter på As Our Army Grows. Middelmådig er vel et dekkende ord.