EXECRATION – Language Of The Dead

EXECRATION – Language Of The Dead

Seigt eller kjapt, uansett så skaper denne gjengen en grimm og gjenomført stemning på sin første utgivelse. Tempobyttene er hyppige og virkningsfulle og jeg kjeder meg ikke mens jeg lytter til dette. Produksjonen er vel i overkant ullen og skitten men dette kan passere til slik musikk. Vi snakker ekstrem metal og det er mange der ute som vil like denne hvis dere gir den sjansen. Det jeg sliter med er at selv om de varierer bra og er flinke musikkere så skorter det litt på låtskrivinga enda. Musikken fenger delvis, men jeg opplever ikke de store høydepunktene og det er ingen stemme inne i hodet mitt som roper etter mer når skiva fader ut. Det er god underholdning, men i det store og hele blir dette litt for anonymt.

Her trengs litt mer særpreg og hakket bedre låter som flyter bedre så skal jeg skryte dere opp i skyene neste gang.

Deal?