THE BERZERKER – Animosity

THE BERZERKER – Animosity

  • Rating: 3 / 6

The Berzerker er et av de kjappeste bandene i klassen og har siden starten vært kjent for sinnsyk skarptrommetempo og hyperkjappe riff. I lengden blir sånt veldig kjedelig og det har bandet nå tatt hensyn til og har laget et album med mye mer variasjon enn tidligere. Jeg føler at et lite stilskifte også er på gang her der bandet tar mye mer tak i grindcorestilen denne gangen. Det funker godt det, bevares, men hvor mange ganger har man hørt det før, det er spørsmålet jeg nå stiller meg. Sikkert mange hundre, men i og med at The Berzerker tar med sin lille egenart inn i grindcoren, så blir det ikke som alle andre. I alle fall ikke hele tiden. Det låter kult, det er fortsatt kjapt og det er som sagt mye mer varierende enn før. Ellers er det ikke så mye mer å si om denne skiva enn at den rett og slett er for kjedelig til å kunne få noe mer enn en treer her i gården. Jeg må si som en kollega en gang sa; det rekker med en The Berzerker skive. Jeg har fire.