DANNY VAUGHN – Traveller

DANNY VAUGHN – Traveller

Danny Vaughn er en mann jeg aldri har hørt om, ei heller bandet hans med samme navn. I følge Frontiers hjemmeside startet Vaughn karrieren i det herrens år 1986 i bandet Waysted som han gjorde to album med. Ellers har Vaughn vert innom band som Tyketto og Flesh And Blood, i tillegg til at han har et par utgivelser under navnet Vaughn bak seg. Har jeg forstått det riktig så er Traveller det første albumet Vaughn gjør under sitt fulle navn.

På Traveller får vi servert melodiøs rock som ikke akkurat byr på noe nytt, men Vaughn har klart å komme opp med et knippe riktig fengende låter som garantert vil falle i smak hos fansen. Tolv låter er kanskje i meste laget, men Vaughn har klart å tilføre låtene nok variasjon til at skiva aldri blir ensformig og kjedelig. Han unngår også de mest opplagte melodivalgene og de verste klisjeene. Likevel blir enkelte av låtene, kanskje spesielt de roligste, noe traurige og intetsigende. Spesielt ”That’s What She Says” er fæl. Imidlertid svinger det bra av låter som ”Miracle Days”, ”Badland Rain”, ”Traveller”, ”Death Of The Tiger” og ”The Warrior’s Way”. Disse veier opp og gjør at helhetsintrykket alt i alt blir sånn tålig bra. Hadde imidlertid Vaughn kuttet ut et par av balladene og lagt til flere låter av samme kaliber som låtene nevnt ovenfor, kunne Traveller blitt et riktig så bra hard rock album.