FEET-PUNK – Trondheim – Trondheim, Fru Lundgreen

FEET-PUNK – Trondheim – Trondheim, Fru Lundgreen

”Feet-Punk er ett jævla fett live-band” Denne setningen har jeg fått slengt etter meg mange ganger det siste halve året av bekjente som så de på 3b i desember og/eller Blæst i mars.

Så når ryktet gikk om spilling på Fru Lundgren var det bare å løpe fra jobb og sjekke om fantene farer med løgn. Jeg var skeptisk i utgangspunktet siden jeg ikke kjente til det de hadde gitt ut av skiver, konsert er best når du kan synge med og følge låtene, men ett sted må man starte for å lære musikken å kjenne. Det første som slo meg når jeg kom inn var at det faktisk var bra oppmøte til at det var så lite lokale og tirsdag, men jeg skulle snart finne ut hvorfor det var så mye folk der. Feet-Punk vartet opp med ufattelig morsom punk på kav trønder. Ikke overaskende handler tekstene i stor grad om festing, pul..g, drekking, nedturer, alkohol, slåssing og heimert. Men på scenen klarer gutta lett og rutinert å skape stemning med sine punk riff, kjappe låter og gode kommunikasjon med publikum. En konsert på ca 30 min med 15 låter, da skjønner du hva det går i… Dette er ikke Brutal Kuk, her er det ikke spor av samfunnsengasjement og musikken er ”ett snev” enklere men hva faen gjør det? Feet Punk er her for å glede deg og de sjarmerer lett og gjør at alle de små ustødigheter og feil på scenen lett blir ignorert. Dette er MORO! At gitarstrengen ryker under siste låt er jo ingen grunn til å stoppe en konsert, det er da flere strenger på gitaren. Når Feet-Punk runder av og svir taket med pyro står du der og vil ha mer. Håper bare at den neste gangen jeg får oppleve de blir på UFFA, det tror jeg rett og slett hadde vært grisefett!
Avsluttningsvis omskriver jeg en meget dekkende oppsumering stjålet fra namdalsavisens anmeldelse av deres siste EP: Gi Faan:

Får du ikke lyst til å ta en real amok-fest med kompisene etter å ha hørt dette, er det deg det er noe feil med.
Ikke Feet-Punk.ae3cd5ff56651e3d51c5f09722e66793.jpg

Setlist:

Ut å Slåss
Naken
D va U
Karsk
Juling
Flaska
Grønna i Grønningen
Båt å Sjø
Mat
Kjøl Dæ Ned
Gi Faan
Æ Å Du
Feet-Punk
Ferrbainna
Tequila, Fett å Taco

 

11eb0f7c482848d48b08eb108df1449b.jpg