JIM PETERIK – Above The Storm

JIM PETERIK – Above The Storm

Vel, hva skal jeg si om dette? Dette er så langt i fra den musikken jeg hører på til dagelig at jeg egentlig ikke føler meg skikket til å omtale denne skiva, men jeg får prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg kan vel starte med å si at Jim Peterik er en av original medlemmene fra Survivor som blant annet hadde en enorm hit med ”Eye Of The Tiger” en gang på åttitallet. Det er også den eneste låten jeg kan huske å ha hørt av bandet, så grunnlaget for å si om musikken på Above The Storm har mye til felles med Survivor eller ikke er ganske svakt, men jeg kan si såpass at det Jim gjør på denne platen er ganske annerledes enn låten ”Eye Of The Tiger”. Musikken er hele tiden veldig melodiøs, og ligger stort sett i pop/rock, eller soft rock land. Skiva åpner helt greit med ”Live Life” som er en veldig humørfullt rockelåt som handler om å leve livet. ”Secrets Of A Woman” byr på trompeter og skiller seg ut som en veldig energisk låt. Også et par andre låter ligger i noenlunde samme gate, men de fleste låtene på skiva er en mellomting mellom ballade og soft rock. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg skal si. For de av dere som liker denne type musikk er sikkert dette et veldig bra album, men for meg blir dette noe jeg aldri noensinne kommer til å høre på igjen.