DRILLER KILLER – The 4Q Mangrenade

DRILLER KILLER – The 4Q Mangrenade

  • Rating: 2 / 6

Dette svenske bandet har faktisk klart å gi ut hele sju album uten at jeg har hørt navnet engang. Likegreit spør du meg, for dette er til tider så jævlig kjipt at jeg spør meg selv hva i helvete bandet egentlig driver med. Driller Killer spiller en blanding av punk, grind, hardcore og death metal. Kan vel enkelt og greit si punk/hardcore i et stort sett helvetes tempo med death vokal. Blant de tolv låtene på skiva er det to låter som skiller seg ut som litt småkule og annerledes. Den groovy og fengende ”Akapokalypse/Anarcotikalternative” er på grensen til bra, og den rocka ” Today Of The Dead” er nesten Motörhead i hardcore/punk drakt og helt klart skivas kuleste og beste spor. Det som skiller disse to låtene fra resten er at her har bandet klart å flette litt melodi og variasjon inn i musikken. Men resten av platen er så å si blottet for variasjon, det går stort sett i det samme tempoet hele tiden, riff gjentas til det kjedsommelige, og jeg klarer enkelt og greit ikke skille låtene fra hverandre.

Nei dette er ikke helt min kopp te for å si det slik, mulig andre kan sette større pris på dette, men for meg blir det altfor ensformig og kjedelig. Driller Killer funker helt ok i små doser, men et helt album blir altfor mye for min del.