BLACK BLEEDING – The Awakening

BLACK BLEEDING – The Awakening

Nok en demotape i CD-R format fra Nihilistic Holocaust. Denne gangen er det et belgisk/fransk band det handler om. Stilen her er fyttirakkern-så-kjapt-og-brutalt-det-kan-bli death metal. Til tider minner en del om de brasilianske bandene Rebaelliun (RIP) og Krisiun. Men Black Bleeding bryter av mer i låtene med en rekke roligere partier. Men når de pøser på, så pøser de på. Litt småkaotiske trommer og et leadriff som sammen dominerer lydbildet, mens en mycket mørk growl ligger litt i bakgrunnen og gjør det hele både mørkt og ondt. Men selv om det er kjapt og brutalt, så er det en rekke breaks i de fleste av de 5 låtene som finnes på denne demoen. En annen ting som også er med på å gjøre dette til en ganske så lyttbar utgivelse, er at de har flere enn et hovedriff i alle låtene, og dermed blir det ikke kjedelig i lengden.

Lydmessig er dette ingen godbit, men til å være opptak fra demokassett, så er det ikke så ille. Det låter litt rått og en smule uferdig, men passer låtmaterialet som Black Bleeding har. Langt fra det verste jeg har hørt fra den franske scenen.