DARKTHRONE – The Roots Of Evilness Live

DARKTHRONE – The Roots Of Evilness Live

Det er ytterst få ganger Darkthrone har spilt live, og dette opptaket er fra 90 i Danmark. I tillegg er det liveopptak fra 92 og et par demolåter fra 88.

For å ta danskebiten først, her er det relativ bra lyd til bootleg å være, selv om det er Fenriz som høres best, men det er helt greit, da mannen allerede da var et unikum på trommer.

Låtene som spilles på denne konserten er utelukkende fra Soulside Journey, og det er vel kanskje ikke så veldig rart siden det var den eneste skiva bandet hadde spilt inn på daværende tidspunkt. De starter med Cromlech, Sunrise Over Locus Mortis, Soulside Journey og Accumulation of Generalization før de fortsetter med Sempiternal Sepulchrality, Iconoclasm Sweeps Cappadocia og Neptune Towers for de avslutter hele gigen med Dismissal.

Danskene som var på denne konserten visste nok ikke helt hva de gikk til og heller ikke hva Darkthrone skulle bli i årene som fulgte. Jeg vet bare det at jeg skulle ønske jeg hadde vært der.

Etter liveopptaket fra Esbjerg, kommer låtene Eon/Thulcandra og Archpiefago fra bandets demo 88 og helt til slutt et liveopptak av Kathaarian Lifecode fra Norge i 92. På dette sporet er lydkvaliteten så som så; man hører hva som blir spilt, men fytti katta hvor dårlig kvalitet det er.

Denne skiva ble utgitt av Agustin Records i 1997. Hva annet Agustin har gitt ut, vet jeg ikke, uansett så er det nok bare et knøttlite bootlegskjul. En så veldig god bootleg er det heller ikke, lyden er god, materialet samleverdig, men en del skrivefeil på booklet og fra og med syvendesporet Neptune Towers og ut, finnes alt på et spor i stedet for å ha delt det opp i 5 spor, som hadde virket ganske enkelt helt vanlig.