DESTRUCTION – Cracked Brain

DESTRUCTION – Cracked Brain

Dette er den første skiva Destruction slapp etter at Schmier forlot bandet på slutten av 80 tallet. I dag kalles dette bandet Neo Destruction, og det kan knapt kalles Destruction i det hele tatt. Det er dårlig og låter ikke likt noe av det bandet slapp i årene før.

Bandet bestod av Mike, Harry og Oliver på denne skiva, og i tillegg hadde de med seg Christian Engler på bass og en svak vokalist i Andre Griedler. Egentlig den svakeste line upen Destruction noen gang hadde. Og resultatet er deretter, det er veldig svakt med 9 svake låter som knapt kan kalles thrash metal. Det gjør vondt for en gammel fan av bandet å høre på dette. Det er enkelte riff på skiva som er litt kule og til dels bra, men det er langt mellom dem, men det er langt fra nok til at det hjelper noe. Av de 9 låtene har de spilt inn en cover av My Sharona, og den er sikkert kul på sin måte. Jeg mener den er like svak som resten på skiva. Gutta har prøvd å beholde eller videreutvikle den stilen de hadde på Release From Agony, men det er langt fra en vellykket sak de prøvde på. Nei, Destruction uten Schmier var bare et helt ordinært metal band, for å være litt snill. Og mer er det ikke å si om dette makkverket.