ARKHON INFAUSTUS – Hell Injection

ARKHON INFAUSTUS – Hell Injection

  • Rating: 4 / 6

Hell Injection er dette franske extreme metal bandets debutalbum. Det handler om infernalske tekster der brutal sex er en av hovedingrediensene. I tillegg serveres dette i et sinnsykt raskt tempo og bandet har helt sikkert opparbeidet seg både en stor fanskare og en megastor hatskare. For med tekster og image som dette er det kanskje ikke så veldig rart. Jeg så et par av de offisielle bandbildene på Osmose sin hjemmeside, og der var det bilde av bandet samt en kar som var i full gang med det som tydeligvis var ei hore eller noe. Kanskje det var dette Kristopher Schau og The Cumshots var inspirert av under den meget omtalte konserten under årets Quart Festival. Men nok om det stuntet.

Hell Injection er som sagt Arkhon Infaustus debut, og fra før av hadde bandet et par utgivelser med de tvilsomme titlene In Sperma Infernum MCD og Dead Cunt Maniac 7’. Begge låtene fra 7 tommeren er for øvrig å finne på Hell Injection og det samme gjelder en av låtene fra In Sperma Infernum, nemlig låta The Black Succubus Whores. Men nå er et nok historie og over til Hell Injection. Skiva har 9 låter og med låttitler som Brethren of Flesh, The Silent Voices of Perversion, The Whorehouse Coven og de tidligere nevnte låtene så er det vel liten tvil om at det kvinnelige kjønnet i ordets rette forstand er hovedingrediensen i tekstene til Arkhon Infaustus.

Bandmedlemmene har de tvilsomme navnene Torturer, Deviant og Hellblaster. Bildene på baksiden av coveret er som følger: Torturer mishandler en blodig asiatisk naken dame med kjetting, Deviant får hjelp av en sortkledd sykepleier til å sette et skudd i armen mens Hellblaster ganske enkelt skyter en person rett ned med pistol. Brutalt kanskje, men det er vel mest et spill for galleriet. Et ekstremt image for et ekstremt band som spiller ekstrem musikk. Ikke no galt i det sett fra mine øyne.

Musikken er som sagt av den raske extreme sorten. Enkelte av riffene er veldig punk inspirerte og veldig ”trege” med raske litt kaotiske trommer. Det er veldig ofte at det er lagt på gitarsoloer i et nesten sykelig gneldrende tempo. Men det er også gitt plass til noen roligere partier som inneholder god stemningsfull black metal. Men som oftest er det full fart og kaos for alle penga.

Ineffable Hell Commander er sistelåta på skiva og er en treg merkelig sak med en del samplere. The Black Succubus Whores er den eldste låta på skiva og her er punk influensene størst. Men det er i riffene og ikke i det hele tatt når det gjelder trommer og vokal. Da er det extreme metal.

Ellers vil jeg trekke fram Brethren of Flesh, The Silent Voices of Perversion og Hokus Demons som de beste låtene, og jeg kan vel også nevne låta Domination Xtacy som er ei veldig rask låt med innlagt kvinnelig stønneparti. Og det er garantert sexstønning det er snakk om.

Har du ikke sjekket ut Arkhon Infaustus enda, så er det vel på tide. Men husk at dette ikke er for sarte sjeler.