BEHEMOTH – And The Forest Dream Eternally

BEHEMOTH – And The Forest Dream Eternally

Denne miniskiva ble innspilt og utgitt mens Behemoth enda var et rent black metal band. I tillegg bestod Behemoth kun av en person, nemlig dagens frontmann Nergal. Med seg hadde han som session Baal på trommer og Frost på gitar. Resten har han gjort selv. På den ene låta Forgotten Empire Of Dark Witchcraft har han gjort alt selv.

Han har produsert den selv, dog med litt hjelp fra to personer med navn Massimo Origgi og Luca Marchetti.

Dette låter helt annerledes enn dagens Behemoth, det må du ha klart for deg. Dette er reinspikka infernalsk black metal i et delvis høyt tempo. Skrikende vokal som mannen har gått helt bort i fra i dag, men den er ikke så langt borti natta den altså. Egentlig er dette en ganske bra black metal utgivelse og det til tross for at Nergal var en ganske ung mann på denne tiden.

Jeg har min klare favorittlåt på denne skiva og det er Sventevith Storming Near The Baltic. I tillegg er låta Pure Evil And Hate en tribute til Bathory og er en verdig tribute da det er en god svart metal låt. Ellers er låtene på det jevne. Det er mulig at skiva trenger flere runder før man skikkelig forstår at dette er en god skive fra Behemoth.

Det kan vel være vanskelig å få tak i denne originale versjonen av skiva, men den er som bonus i Chaotica skiva og er med i både vinyl og CD boxen som har tittelen Historica. Men for å strø litt salt i såret til de av dere Behemoth fans som ikke har originalen; jeg har, hehe.