BEHEMOTH – Bewitching The Pomerania

BEHEMOTH – Bewitching The Pomerania

”We’re giving in your hands this small piece of art in the hope it will give perverted satisfaction to all of you, who stand when others fall, who see when others og blind…”

Dette er noe av teksten fra Behemoth til fansen som står skrevet inne i bookleten på den mini skiva som ble spilt inn i tidsrommet 95 – 97. Den inneholder låtene With Spell Of Inferno, Hidden In The Fog og Sventevith. Førstelåta With Spell Of Inferno, som for øvrig er den eneste nye på dette tidspunktet, er litt annerledes enn resten av låtene Behemoth kom med i starten av sin karriere. Dette var et lite bevis på at Nergal og Behemoth var litt på vei bort fra den rene black metalen. Det er tatt inn flere elementer som for eksempel death metal.

Et annet viktig element som var nytt i Behemoth på denne tiden, var at Inferno hadde tatt over stikkene etter Baal, og de av oss som har opplevd Inferno i levende live bak batteriet, vet hva han er god for.

Det er en tanke pompøst på With Spell Of Inferno, da Behemoth har tatt i bruk en god del syntheffekter. Men allikevel en meget sterk låt og et klart bevis på at det bodde uttrolig mye i den unge Nergal. Sventevith er også å finne på And The Forest Dream Eternally, men dette er 97 versjonen. Knallgod låt som ble enda bedre som nyinnspilling. Hidden In The Fog var å finne på Sventevith skiva som kom 95, men også dette er en nyinnspilling. Mer ren black enn de 2 øvrige låtene.

Det er litt tynt grunnlag med bare 3 låter å gi en karakter, men jeg velger å gjøre det allikevel da låtene er såpass sterke.