BLOODSHED – Warped In The Macabre

BLOODSHED – Warped In The Macabre

Bloodshed er et fransk grindcore band som har holdt det gående siden 98. På samvittigheten har de 2 demoer i tillegg til denne miniskiva. Stilen her er litt teknisk tung grindcore med en vokal som høres ut som en hvinende stukket gris. Bloodshed er ikke rett fram grindcore i 200, for de har en del partier der de leverer tunge seige riffpartier med seige trommer, men også noen partier med tunge riff og raske trommer. Selvfølgelig er det flere parti med fart og lite spenning som det bør være på denne typen musikk. Men også disse partiene er veldig varierte enn hva man normalt finner på en grindcore skiva.

Det er mye med denne skiva som gjør at den er veldig interessant. Variasjonen i låtene er hovedelementet og du bør sjekke ut Bloodshed hvis du er grindcore fan og vil ha noe mer enn full fart hele tiden.