ACT OF GODS – Dies Irae MCD

ACT OF GODS – Dies Irae MCD

  • Rating: 5 / 6

Dette er en skikkelig godbit fra franske Act Of Gods. Bandet er i sitt andre leveår og består bl.a. av medlemmer fra Mutilated. Et death metal band som blir betegnet som det første death metal bandet i Frankrike. Men nå er det Act Of Gods det gjelder for gutta, og det skal vi for så vidt være glad for. For dette er utrolig bra death metal. Jeg velger å si at det er en mix mellom polsk og sør-Amerikansk death metal, med hovedvekt på den polske delen. Og det er vel ikke det aller værste man kan mixe sammen.

Dies Irae er en mini CD med bare 3 låter og en outro. Litt synd egentlig, for dette er noe av den bedre death metallen jeg har hørt på lenge. Men, bandet har signet en 3 skivers deal med Osmose, og fortsetter de slik som på Dies Irae så har vi mye bra death metal i vente.

Det som spesielt gjør at dette blir så bra, er at Act Of Gods ikke har et eneste kjedelig parti på låtene sine. De har masse temposkifter, og hvert parti varer ikke i mer enn max 20 sekunder. De holder et ganske gjennomgående høyt tempo på låtene uten at dette ødelegger noe som helst.

Skiva har som tidligere nevnt bare 3 låter og en outro. De har valgt å ta med en outro istedenfor en intro som de fleste band velger. Men hva gjør vel det, så lenge det låter bra.

Så……Act Of War bør du sjekke ut hvis du er fan av death metal. Jeg skriver death metal, og ikke extrem metal. For det er dette ikke. Dette er ekte death metal, og ære være Act Of Gods for det.