ANCIENT RITES – And The Hordes Stood As One

ANCIENT RITES – And The Hordes Stood As One

Belgiske Ancient Rites har gitt ut en liveskive med hele 16 låter. Showet er innspilt i sin helhet den 14. Juni 2002 i Vosselaar i Belgia. For å ta det mest positive først. Publikum er med helt fra før introen begynner. Og dett var dett. Så over til resten. Og da tar jeg frem slakterkniven. For makan til møl er det lenge siden jeg har hørt. Black metal kaller de dette. Jeg kaller det ikke for black metal. Heller noe mix av diverse sjangere, men langt fra black metal. Dere har ikke lov til å kalle dette for black metal for svarte. Dette er noe som ligner på svak goth death metal med finske gitarer og en helt elendig vokal.

Musikken er for så vidt ok, men heller ikke noe mer. Vokalen derimot, er langt fra ok. For å beskrive den, så stikker jeg en tur ut i garasjen og plukker frem sirkelsaga. Jeg kan egentlig beskrive den med et ord……dritt. Han prøver å veksle mellom clear, noe gowllignende og noe som ligner på ei gravid ku. Synthen lar jeg forbigå i stillhet. Bare så synd at det ikke er det den er på skiva. Alt for fremtredende og ikke helt fra. Nå hører jeg at gitarene er litt sure også. Jeg har kort sagt ikke noe positivt å si om denne liveskiva. Jeg bare håper at Ancient Rites låter mange ganger bedre på studioskive. Ikke vet jeg, for jeg har ikke hørt. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller.

Publikum er som tidligere nevnt med hele tiden, og enten har de fått godt betalt for å skrike og rope ellers så har de ganske enkelt ikke peiling på musikk der nede.

Nei, nå som jeg er ferdig med denne omtalen, så tar jeg turen tilbake til garasjen og bruker sirkelsaga på denne skiva.