DESTRUCTION – Eternal Devastation

DESTRUCTION – Eternal Devastation

Tyskernes andre fullengder fra 88 ble en liten nedtur etter mesterverket Infernal Overkill. Men fortsatt klarer de å kjøre på med heftige riffbaserte thrash metal låter som overgår de fleste band i samme sjanger.

Da denne kom, var ikke Destruction så veldig kjent utenfor Tyskland. Men det bygget seg sakte men sikkert opp en stor fan-skare rundt omkring i verden. For Schmier og resten av gutta i Destruction kunne lett trekke til seg nye fans med sin meget riffbaserte og egentlig litt happy thrash metal.

På denne skiva finner vi bare 7 låter, der det er en del høydare til tross for at skiva etter min smak er litt svakere enn den forrige. Låter som Curse The Gods, United By Hatred, Eternal Ban og Confused Mind er av mine favoritter på Eternal Devastation.

Det tok litt tid før denne skiva satte seg, og det var også litt uvant etter Infernal Overkill og debuten Sentenced To Death. Det som er litt spesielt med denne skiva er at Destruction kjører med et par introer på låtene Curse The Gods og Confused Mind som er veldig like.

Av alle Destruction skivene, ser jeg på denne som en av de svakeste. Og da ser jeg bort fra skivene som kom da Schmier var ute av bandet. Om du skal ha bare 1 skiva md Destruction, da styrer du unna denne. Men for å komplettere samlingen din, da har du ingen valg.

Det må også sies at denne skiva er også utgitt som split med Mad Butcher minien.