LEGEND METALFEST – første bandslipp for 2025

LEGEND METALFEST – første bandslipp for 2025

LEGEND METALFEST har sluppet følgende band som skal levere tungt metal i Trondheim i 2025.

CRAWL (Swe) – Svenske Crawl spiller det de selv kaller for punkinfisert death metal. Soundet er veldig oldschool svensk death metal, og vi mistenker at Crawl lett kunne slått seg bra fram på 90-tallet da band som Grave, Entombed, Dismember og Unleashed herjet på det meste. Vi gleder oss veldig til å få oppleve Crawl live under Legend Metalfest 2025, og det bør du også gjøre.

https://www.facebook.com/CRAWLSWE

SEPULCHER – Fusa utenfor Bergen må være Norges thrash metal hovedstad. Sammen med Inculter er Sepulcher to av de hotteste thrash metal bandene i Norge for tiden og begge kommer fra Fusa. Vi hadde gleden av å ha Inculter i år og de imponerte stort. Til neste år kommer Sepulcher oppover til Trondheim for å spille under Legend Metalfest 2025. Blir garantert moro det også.

https://www.facebook.com/sepulcherband

INCINERATOR – Fra Kolbotn kommer Incinerator og de spiller black/thrash. Bandet slipper etter planen sin debutfullengder i løpet av 2025 og for trønderne blir Legend Metalfest deres mulighet til å oppleve bandet live. Vi vet av erfaring at Kolbotnband alltid leverer og vi er ikke i tvil om at så er tilfelle med Incinerator også.

https://www.facebook.com/incinerator.norway

HATE ANGEL – Black/thrash metal bandet Hate Angel kommer fra hovedstaden og her kan vi garantere headbangervennlig og ikke fullt så headbangervennlige låter og partier. Dette lukter det svidd av og vi gleder oss som unger til Hate Angel kommer til Legend Metalfest.

https://www.facebook.com/HateAngelBand

Earlybirdbillettene er nå lagt ut for salg. Prisen i år er kr 1100 inkl billettavgift.

https://tikkio.com/tickets/51341-legend-metalfest-2025

Leave a Reply