GF:U og MARTILA – ny singel

GF:U og MARTILA – ny singel

Groove Factory : Unknown er Alf Wold sitt studioprosjekt, og sammen med vokalist Nils Ivar Martila fra CLAYMORDS og MARTILA har inngått et samarbeid på noen produksjoner. Først ut er sangen TRACE THE DEMON. All musikk er laget og spilt inn, mikset og mastret av Alf Wold i hans studio i Fyllingsdalen i Bergen. Tekst og vokal er av Nils Ivar Martila.

Her er en teaser fra singelen som kommer ut imorn, 23. August

Selv om Wold og Martila har kjent hverandre siden 2007 har de tidligere kun vært delt scener i Bergen med sine band. Wold inviterte til et samarbeid nå i 2024 og resultatet er nå blitt til sangen TRACE THE DEMON. Det er også flere sanger på trappene, derav SLEEPLESS som er under etterarbeid.

ALF WOLD

Alf Wold har lang fartstid i Bergens musikermiljø. Han startet med bandet Kraken 2004-2014 og senere Ashowa 2006 – til dags dato. Etter en årrekke med konserter i inn og utland så bestemte Wold seg for å satse på studioprosjektet RIPTIDE i 2014. Det skulle i 2017 bli omdøpt til GF:U, en forkortelse av GROOVE FACTORY: UNKNOWN. Med prosjektet hans har det blitt gitt ut låter med forskjellige vokalister, de fleste i metalsjangeren. Alf Wold lager all musikk, spiller samtlige instrumenter og står selv for innspilling, miksing og mastring.

Link til artist ALF WOLD på Spotify:

Nils Ivar Martila

Nils Ivar Martila med sine 31 år i CLAYMORDS og 7 år med MARTILA gjennomført hundretalls konserter internasjonalt, og med dette satt sine spor. Nils Ivar Martila har også vært arrangement ansvarlig for WACKEN METAL BATTLE Norge fra 2014 – 2022. Martila har også arrangert diverse konserter bl.a. under navnet MARTILA METALFEST og GIGSWAP ROCKFEST.

Musikk av CLAYMORDS:

Musikk av MARTILA:

Leave a Reply