RED STEEL – gir ut ABBA cover

RED STEEL – gir ut ABBA cover

Bilde: Anine Desire

Rockebandet RED STEEL med en hard og energisk tolkning av ABBAs «Summer Night City»

RED STEEL børster støv av ABBA-låten «Summer Night City» fra 1979, og slapp sin cover-versjon av låten fredag 7. juni 2024. Med tunge gitarer, og sitt brede lydbilde gir det unge rockebandet helt nytt liv til låten, med ABBA-faktorene i god behold. Låten er heavy, melodisk og energisk med elementer som kan minne om band som Ghost.

RED STEEL har det siste året bemerket seg blant det norske og utenlandske rockepublikummet. Med sitt karakteristiske utseende og liveshow gjør RED STEEL seg bemerkelsesverdige fra første sekund. I 2023 var de support for Wig Wam i en fullsatt Brygga kultursal i Halden, og ikke minst herjet de scenen på Tons of Rock rett etter deres store idoler, svenske Ghost som avsluttet kvelden før.

Bandet består av de to brødreparene Jesper Andersen (26) og Marius Andersen (23), og Sander Staal (22) og Sebastian Staal (19), samt yngstemann Bernhard Kopperud-Eriksen (17).

«Vi har alltid hatt det veldig gøy med å gjøre cover-versjoner live, og nå ønsket vi å ta det ett steg videre og ta det med i studio. Hva er da bedre å covre enn ABBA?» uttaler gitarist Marius Andersen om deres nye utgivelse.

RED STEEL sin nye singel «Summer Night City» er tilgjengelig fra fredag 7. juni for musikkverden

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0QY75154b8bzvDgOiku0U0?si=ckA7Jv04S6q54kt8MAB-Jg

TikTok: https://www.tiktok.com/@redsteelband

Leave a Reply