TERROR MACHINE – nytt EP ute idag

TERROR MACHINE – nytt EP ute idag

Foto: Kim Robin Aas Reime

Ekstrem metall bandet Terror Machine fra Vennesla slipper ep nummer to, kalt «a Mountain of Death» fredag 1 mars. Utgivelsen kommer på CD og digital stream via Stench from below records.

Trommer og vokal til «a Mountain of Death» ble spilt inn i Krutt studio på Odderøya i Kristiansand. Gitarer og bass ble spilt inn i Hulloen studio i Vennesla. Utgivelsen ble mikset og mastret av Audun Grønnestad i Mayhem Music Studio. Logo og coverdesign er laget av MoonRing design. Bandbilder er tatt av Kim Robin Aas Reime.

Om Terror Machine

Bandet Terror Machine ble dannet av Asbjørn Østefjells og Øyvind Neset sommeren 2018. Ole Kristian Fagerdal kom tidlig inn i prosjektet som 3 mann. Asbjørn og Ole spiller også sammen i Black Metal bandet FLUKT, mens Øyvind tidligere har spilt i deathrock bandet INCHI og Pink Floyd tributt bandet PULS.

Første utgivelse kom i form av ep’n «Ingen retrett» sommeren 2020. Etter denne utgivelsen besluttet Ole å slutte i bandet for å fokusere mer på eget prosjekt. Terror Machine er i dag en duo bestående av:

Asbjørn Østefjells – Vokal, bass og gitar Øyvind Neset – Trommer

Musikken

Bandet spiller en form ekstrem metall der vi blander inn elementer fra ulike sjangre som Death, Groove, Thrash og Black Metal. Bandet ønsker å lage musikk med en produksjon som hinter mer mot «gode gamle dager» på 80- og 90 tallet. Et slags motsvar til den mer typiske overproduserte metallen som herjer spillelistene i dag. Organisk, røft og dynamisk er noen stikkord.

Terror Machine på nett:

www.facebook.com/terrormachineband

www.terrormachine.bandcamp.com

Leave a Reply