MESAVERDE – slippkonsert på Vaterland

MESAVERDE – slippkonsert på Vaterland

MesaVerde Slippkonsert
Vaterland
Lørdag 24. Februar
20:00 // 225.- // 20år

———————-
———————-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/44711-mesaverde-slippkonsert-vaterland

To odelsgutter, en tarmforsker og en frustrert pedagog svarte på et felles kall, og reiste seg som MesaVerde. De kan ses på trikken opp til Grefsen, før de låser seg inn i CasaVerde hvor de koker opp sine heksebrygg av dundrende gitarriff, balsamert i synth og mektige trommer.

MesaVerdes andre album «All is Well» er ute på vinyl, CD og strømmetjenester 5. januar 2024 på Apollon Records.

MesaVerde er harmonier, disiplinert komposisjon, melodisk lek og en ramme å plassere bilder av tilværelsen i. MesaVerde er eskapisme, humor og lidenskap uttrykt i poprock.

Kvartetten består av erfarne musikere med alt fra stadionkonsert i Hong Kong, britiske rockebuler, til Nationaltheatrets hovedscene på merittlisten. Jørgen Apeness (Sauropod, Thea & The Wild, Lazy Queen), Lars Fremmerlid (Bugge Wesseltoft, Einar Stray Orchestra), Henrik Schmidt (Synne Sanden, Shimmering) har latt Jonas Lundekvam fortsette etter akseptable prestasjoner på førsteutgivelsen.

Leave a Reply