TNT – spiller i Trondheim 23. februar

TNT – spiller i Trondheim 23. februar

TNT

TAPPERIETPAADAHLS – Strandveien 71, 7067 Trondheim, Norge

TRONDHEIM

23/2-2024

590,-

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/732755

I 2024 feirer det første av TNTs klassiske album «Knights of the New Thunder» hele 40 år! Like lenge siden er det Tony Harnell sang sine første strofer i bandet. Det må markeres! TNT gjør noen eksklusive konserter under fanen «40 Years of Thunder» deriblant på Tapperiet fredag 23.februar. De lover publikum et godt utvalg fra den klassiske 40-åringen, og selvsagt også favoritter fra resten av bandets katalog!

Hva ville norsk hardrockhistorie vært uten TNT? Det legendariske norsk/amerikanske bandet har siden begynnelse av 80-tallet levert ikoniske plater, vunnet prestisjetunge priser og turnert verden rundt. I prosessen har de solgt millioner av plater, med massiv suksess i Europa og Japan.

«Tell No Tales» ble belønnet med en Spellemann i 1987 for beste rockeplate, i 2019 ble TNT innlemmet i Rockheim Hall of Fame og nå er de altså klare for nye oppgaver.

Sommeren 2022 kom Tony Harnell, Ronni LeTekrø og Diesel Dahl sammen igjen seks år borte fra hverandre og ga fansen et gjenhør med låter fra en katalog som kan hamle opp med de fleste internasjonale hardrock-band. Tilbakemeldingene etter konserter på festivaler som Sweden Rock, Tons of Rock og Trondheim Rocks var strålende, og både publikum og åresse meldte tilbake om et band i toppform med alle ferdigheter i behold.

Dørene åpner 19.00
Showstart 20.00 (endringer tidspunkt kan forekomme)
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.

18 års aldersgrense.

Billettlink: https://www.ticketmaster.no/event/732755

Leave a Reply