TONS OF ROCK 2024 – annonserer SIGMEN

TONS OF ROCK 2024 – annonserer SIGMEN

Seigmen til Tons of Rock

Et av Norges mest særegne rockeband gjennom 35 år vender tilbake. 
Legendariske Seigmen gjester Ekeberg og Tons of Rock i 2024.

Seigmen fra Tønsberg har vært en totalleverandør av tung, storslått og fengende melankoli siden 1989. I 2024 er det 30 år siden bandets gjennombrudd med coverversjonen av deLillos’ “Hjernen er alene” og det påfølgende tredjealbumet “Total”, hvor de for alvor klekket ut soundet som etablerte Seigmen som et av landets mest karakteristiske og populære rockeband.

Merittlisten derfra er lang: Seigmen vant Spellemannprisen for rock allerede på midten av nittitallet med det klassiske albumet “Metropolis”. I 2008 ble de det første norske bandet som ble invitert til å spille i Operaen. I 2021 gjorde gitarist og vokalist Marius Roth Christensen en solid innsats i “Stjernekamp”. De har til og med vunnet Vestfold kommunes kunstnerpris!

Nå kommer de endelig til Ekeberg og Tons of Rock. Og ikke nok med det: De har også ny musikk på vei:

— Det er en glede å kunne fortelle at vi nå legger siste hånd på et nytt album, “Resonans”, som har fått releasedato 12. april 2024. De utålmodige kan se fram til første singel som slippes allerede 15. november, forteller Seigmen.

Seigmen er kjent for sin store og dedikerte fanskare som ikke har glemt at “fans” er en forkortelse for “fanatikere”. Vi forventer å se ganske mange logo-tatoveringer i folkehavet når Seigmen bringer sin unike tunge, storslåtte melankoli til Tons of Rocks tiårsjubileum på Ekeberg i juni

Andre band som ble annonsert for neste år:

Judas Priest

Parkway Drive

Abbath performs Immortal 

Satyricon

Opeth

Seigmen

 Motorpsycho

Oslo Ess

Better Lovers

Igorrr

Orange Goblin

Rotting Christ 

Thundermother

Thy Art Is Murder

While She Sleeps

Black Debbath

 Foto credit: Bjørn Opsahl

Leave a Reply