INFERNO og SUMMER BREEZE – samarbeid

INFERNO og SUMMER BREEZE – samarbeid

Norges største ekstremmetal-festival, Inferno Metal Festival, og Tysklands Summer Breeze Open Air lanserer et bandutvekslingsprogram.

 
Både Norge og Tyskland har utmerkede undergrunnsscener med førsteklasses band, noe som bekreftes år etter år med fete utgivelser og spennende liveopptredener fra lovende band.
 
Inferno Metal Festival og Summer Breeze Open Air lanserer et bandutvekslingsprogram for 2024, der hver festival tilbyr en plass til ett norsk og ett tysk band. Målet er ikke bare å gi lovende band muligheten til å opptre i utlandet, men også for å øke publikumet til artistene. Dermed vil Summer Breeze presentere et tysk band på Inferno Metal Festival i Oslo for første gang i april 2024, mens Inferno Metal Festival vil sende en av de mest lovende norske ekstremmetal-nykommerne til Dinkelsühl for Summer Breeze i august.
 
VORGA
Vorga er et tysk black metal-band fra Karlsruhe. Bandet ga ut sitt debutalbum “Striving Toward Oblivion” i 2022 til stor anerkjennelse.
 
Fra Chris ‘Jagger’ Jäger, hovedansvarlig for booking på Summer Breeze Open Air:
Vi ble oppmerksomme på Vorga praktisk talt ut av ingenting, og vi elsket dem fra første stund. Med sin herlig drivende, majestetiske, atmosfærisk tette og melodiøse black metal, likte vi gutta fra Karlsruhe så godt at vi inviterte dem umiddelbart til å spille på Summer Breeze. Etter at de hadde overbevist, ikke bare oss, men også fans live i Dinkelsbühl, var det åpenbart for oss å foreslå dette bandet til Inferno Metal Festival for påsken 2024. Hvis du liker blackened death metal med fengende melodier, bør du ikke gå glipp av de tyske debutantenes show i Oslo!
 
 
INFERNO METAL FESTIVAL 28. – 31. MARS 2024
Dimmu Borgir, At the Gates, Candlemass, Borknagar, Sólstafir, Finntroll, Me and That Man, Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Nordjevel, Winterfylleth, Keep of Kalessin, Vltimas, Arthur Brown, Misþyrming, Saor, Mantar, Koldbrann, Konvent, Khold, Crypta, Signs of the Swarm, Bell Witch, Extermination Dismemberment, Orm, Phantom Fire, Tilintetgjort, Umbra Conscientia, In Twilight’s Embrace, 200 Stab Wounds, Befouled, Vorga, Zustand Null, Visegard, Imbalance, Nakkeknaekker, Vomit Forth, Horrifier
 

Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net

Leave a Reply