INFERNO FESTIVAL 2024 – annonserer ny headliner

INFERNO FESTIVAL 2024 – annonserer ny headliner

DIMMU BORGIR TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2024

Infrno Metal Festival glerder seg for å ha det legendariske symfoniske black metal-bandet Dimmu Borgir tilbake! Dimmu Borgir regnes som et av verdens største symfoniske black metal-band og vi ser frem til å ha de på hjemmebane hos oss på Inferno Metal Festival 2024.

DIMMU BORGIR

Dimmu Borgir trenger ingen introduksjon. Bandet er et av de mest kjente i Norge uavhengig av sjanger og har solgt millioner av album. Prestisjetunge norske priser som Spellemannsprisen og Alarmprisen samt  internasjonale priser som Metal Hammers Golden Gods Award har blitt vunnet. De har spilt konserter med Kringkastingsorkestret og Prahas Filharmoniske Orkester hvor de solgte ut Oslo Spektrum og headlinet Wacken Open Air. De har alltid stått på sitt igjennom tykt og tynt og ikke latt seg vippe av pinnen på grunn av treder eller kritikk. Dimmu Borgir er en institusjon innen norsk musikk hvor de igjennom ni album har gitt oss klassikere som ”Progenies of the Great Apocalypse”, ”Mourning Palace”, ”Puritania”, ”Gateways”, ”Dimmu Borgir”, ”Spellbound (by the Devil)”, ”Interdimensional Summit” og mange flere. Dimmu Borgir opptrådte første gang på Inferno Metal Festival i 2002 og det er alltid en storslått begivenhet når de entrer scenen på Rockefeller. Det blir det også når de gjør de i 2024! Bandet har ikke spilt mange konserter de siste årene så dette blir en sjelden anledning for å få sett de live.

https://www.facebook.com/dimmuborgir

INFERNO METAL FESTIVAL 28. – 31. MARS 2024

Dimmu Borgir, At the Gates, Candlemass, Borknagar, Sólstafir, Finntroll, Me and That Man, Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Nordjevel, Winterfylleth, Keep of Kalessin, Vltimas, Arthur Brown, Misþyrming, Saor, Mantar, Koldbrann, Konvent, Khold, Crypta, Signs of the Swarm, Bell Witch, Extermination Dismemberment, Orm, Phantom Fire, Tilintetgjort, Umbra Conscientia, In Twilight’s Embrace, 200 Stab Wounds, Befouled, Zustand Null, Visegard, Imbalance, Nakkeknaekker, Vomit Forth, Horrifier

Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net.

Leave a Reply