bjÖrnar – ny single

bjÖrnar – ny single

Den norske musikeren og låtskriveren Bjørnar Selsbak gjør soloarbeid under betegnelsen bjÖrnar. bjÖrnar er en uavhengig artist som gir ut musikk gjennom CDBABY. Musikken kan beskrives som Hard Rock tilsatt moderne Pop elementer.

Singelen «Come By» er hans andre singel der han samarbeider med forskjellige sangere. «Come By» har vokalopptredener fra den irske sangeren Matt Wilson fra Brian Downeys Alive and Dangerous og ekstra hovedvokal fra den amerikanske sangeren Katie Burke.

Du finer singelen på artisten sin spotify profil

 

 

bjÖrnars første singel “Would it be Alright” ble sluppet 12. Mai inneholdt Matt Wilson på vokal. Den fikk mye ros og kom også inn på radiolisten Trøndertoppen på Nea Radio.

bjÖrnar (gitar, bass, synths, programmering) var et grunnleggende medlem og primær låtskriver av det norske folk-metal-bandet Lumsk. Han forlot bandet etter utgivelsen av deres debutalbum i 2003. Han har også gitt ut innspillinger med tekster basert på den norske fredløslegenden Gjest Baardsen’s liv. Dette førte til å danne bandet Ævintyr (lokal dialekt for eventyr) som blandet folk, hardrock og romantisk klassisk musikk. Han grunnla også bandet Tons of Blue, og spilte hardrock fra 70-tallet. De har gitt ut ett album i 2021. I tillegg til å jobbe med sangerne Matt Wilson og Katie Burke jobber han også med den norske musikeren Terje Craig under navnet TBC. TBC ga ut singelen “All that I have” 2. juni.

Matt Wilson (vokal) har vært sanger/bassist i Brian Downeys Alive and Dangerous i mange år og har fremført musikken til Thin Lizzy med Thin Lizzys originale trommeslager Brian Downey. Han har også sin egen solo-ting.

Katie Burke (vokal) har skrevet og spilt inn musikk i ti år. Hennes uttrykksfulle, sjelfulle og rå stemme kan høres i innspillinger med hennes tidligere band KB and the Idyllwilde. Hun spiller alltid inn musikk for seg selv og andre andre låtskrivere.

INFO:

Musikk & Tekst: bjÖrnar

Guitar,bass,synth&drumprograming: bjÖrnar

Lead Vocals: Matt Wilson

Additional Lead Vocals: Katie Burke

Procer: bjÖrnar

Mix & Mastering: Furkan Gülüs

Video: Cigdem

https://www.facebook.com/bselsbakmusikk

Leave a Reply