BOKASSA – ute med ny låt

BOKASSA – ute med ny låt

Foto: Kenneth Sporsheim

Den norske power-trioen er klar for sommerturné med en rå cover av Motörhead-dypkuttet “Lost In The Ozone” fra 1993s “Bastards”-plate.

Et lett låtvalg ifølge frontmann Jørn Kaarstad. 

“Det var en av de første låtene jeg hørte av Motorhead og har vært en favoritt siden. Den skilte seg umiddelbart ut da jeg hørte den, sikkert fordi den viser en mer melodiøs side av Lemmys låtskriving. Vi har prøvd å være tro mot originalen, samtidig som vi adda litt ekstra Bokassa-krydder! Og så er det jo temmelig rått at Bård får sin første bass-solo!!

 

“Lost In The Ozone” er mixet/mastret av ingen ringere enn den danske prisvinnende metal-produsenten Tue Madsen (Sick Of It All, Meshuggah, Babymetal, Halford). Låta ble spilt inn i midten av april i bandets eget studio av bassist Bård Linga og lydmann Eirik “Loffen” Losnegård. 

 
Sjekk ut låta her: https://orcd.co/bgmegoj

 

 

 

Cover design: Therese Haaland
 
Motorkassa Baseball Jersey her: https://bokassa.probitymerch.com
 
Få med deg Bokassa på “Hard Seltzer Summer Extravaganza” turnéen i sommer, før de skal ut med Nord-Irske Therapy? på over 20 konserter i vinter:
 

 

Facebook | Twitter | Bandcamp

 

Leave a Reply