PUNKEBJARTES PUNKEPLATER – dobbelt singelslipp

PUNKEBJARTES PUNKEPLATER – dobbelt singelslipp

Punkebjartes Punkeplater følger opp vårens fysiske singel-slipp fra de svenske legendene BLISTERHEAD med to herlige & forrykende vestlandske digitale ditto FREDAG 9.JUNI! 

KLIKK PANIKK – TRE STEG TILBAKE
 

Klikk Panikk har tidligere sluppet «Ingen grunn til panikk» og «Aldri mer». Nå slippes den nye singelen “Tre Steg Tilbake”. Her møter The Specials Mars Volta på halvveien til Balkan et sted i klassisk høyenergi sirkus-ska ispedd litt stjernesynth. Se vedlegg for skanking og svetting!

 

RISMANN & THE STAKEDRIVERS – PRINCE CHARMING
 

Haugesund’s best bevarte hemmelighet, Rismann & The Stakedrivershar tatt første steg ut av undergrunnscenen i Norges måkeby! 

Gjennom 10 år har de provosert, forført og skapt ragnarok på utallige konserter fra fra 
kjellere til høye scener. 

 
Nå inntar kvintetten Bergen med debut-singelen “Prince Charming”, en noe nevrotisk & sinna fortelling om ubehagelige sannheter som banker på døra mens bandet sitter i fosterstilling og tenker tilbake til bedre tider. Samtidig tar den for seg problematikken med smørjen av monarki, politikk, kjendis -og festkultur. Mennesker som blir opphevet til noe mer enn bare mennesker, hubris og alt ansvaret som ligger med å være noe mer enn menneske. Låten tar også (!) for seg den stygge sannheten bak 12 millioner pund, en pizza som kostet mer enn den skulle, en skjorte som var våt av blod, svette og tårer.

Med små lysglimt av U18 konsert med Honningbarna i 2014.

Og som ikke det er nok så spiller begge bandene på byens festeste pub dagen etter: 

Leave a Reply