LEGEND METALFEST 2023 – slipper headliner

LEGEND METALFEST 2023 – slipper headliner

KEEP OF KALESSIN skal spille på LEGEND METALFEST 2023. Dette blir bandets eneste konsert i Trondheim i 2023

Det er over seks år siden KEEP OF KALESSIN spilte i hjembyen Trondheim sist og den største forandringen innad i bandet siden da er at Vyl har sluttet på trommer og inn er kommet en tysk kar med navn Wanja «Nechtan» Gröger. Wanja er kjent som en «Youtube-trommis», der han har publisert utallige trommeleksjoner. Hans inntog i KEEP OF KALESSIN har gitt bandet en fornyet energi og resultert i at KEEP OF KALESSIN har levert sitt mest episke album noensinne. «Katharsis» markerer en ny æra for et band som har vist seg å fortsette å lage metal av høyeste kvalitet til tross for mange utfordringer og lineup-endringer underveis.

«Katharsis» i stikkordform:

Episk og melodisk.
Ekstremt, men likevel mangfoldig.
Intens, fengslende og rett og slett storslått i alle former!

«Katharsis» er en musikalsk reise som utforsker alt fra de mest styrkende følelsene til de dypeste fryktene og mørkeste tankene. Det er en livsreise forklart, som kjemper mot både ytre utfordringer og indre følelser. Alt dette ligger i episke, utenomjordiske omgivelser. Det er gjenfødelsen. Oppstandelsen. Utrenselsen. Kampen om å forlate det gamle og omfavne det nye. Det er den musikalske legemliggjørelsen av deg mot deg!

KEEP OF KALESSIN headliner LEGEND METALFEST 2023 lørdag 16. september og deler scenen med FROM THE VASTLAND, BIZARREKULT, NATHR, OBLITERATION og NEKROMANTHEON.

Leave a Reply