SPOONMAN – singleslipp

SPOONMAN – singleslipp

Singelslipp av sPoonman!

Smakebiten fra albumet “Silent Psalm” er en låt som handler om det sårbare vi mennesker kan komme i. “The Immigrant Song” handler først og fremst om det å være på flukt fra et land. Redd, utmattet. Kanskje du mistet alt du eide, kanskje døde flere av dine nære. Så kommer du til et nytt land, hvor du skal være trygg. Men kanskje kommer du til et sted hvor mange ser deg som en kriminell og en som bare utnytter godene vi har å by på. Sangen fikk en større betydning etter krigen i Ukraina brøt ut, og vi fikk se konsekvensene av handlingene til en maktsyk herre. Hører man etter kan man lett tenke seg hvordan det kan være midt i en krig i solopartiet.

sPoonman er:
Frank sPoon Botten – vokal og gitar
Torbjørn Kvande – bass og vokal
Jon Landsem – trommer

 

Leave a Reply